Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Duurzaamheid sleutelwoord tijdens de WOT2018

Het enthousiasme voor de opzet van de Week van de Oppervlaktetechnologie 2018 is groot. Met name de geïntegreerde opzet van het evenement wordt gewaardeerd. Half december is al 50% van de beschikbare ruimte op de SURFACE Campus bestemd en zijn er al diverse toezeggingen voor deelname aan het ION Congres ontvangen. Ook in deze editie zullen er weer vele brancheverenigingen deelnemen in de voorbereiding en uitvoering van het congres.

Een brede en innovatieve oppervlaktebehandelende branche is voorwaardelijk voor een sterke maakindustrie. De oppervlaktebehandelende branche staat voor duurzaamheid. Hierbij kijken we naar 3 invalshoeken:

  1. Duurzaamheid van de producten die de branche voortbrengt.
  2. Duurzaamheid van de bedrijven.
  3. Duurzaamheid van de productieprocessen, die de bedrijven gebruiken.

Steeds hogere verwachtingen, nieuwe technische mogelijkheden en de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving maken dat de oppervlaktebehandelende branche volop in beweging is. Om alle ontwikkelingen te laten zien organiseert de branche de Week van de Oppervlaktetechnologie 2018.