Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Qual.ion UPDATE-middag op WOT2018 openbaar

De verplichte UPDATE-middag voor de Q-managers van de licentiehouders Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod zal dit jaar plaatsvinden tijdens de WOT2018 te ‘s-Hertogenbosch. Er is gekozen voor de middag van dinsdag 13 november. Door de keuze van de locatie is een bezoek aan de SURFACE Campus, de WOT Business Avond of andere delen van het WOT Congres eenvoudig te combineren.

Elke UPDATE-middag zal worden voorafgegaan door een presentatie van het label door de president.

De UPDATE-middag is normaliter besloten en voorbehouden aan de licentiehouders. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het bestuur van Qual.ION besloten dat de bijeenkomst openbaar is. Voor vertegenwoordigers van bedrijven die overwegen een licentie aan te vragen een mooie gelegenheid om kennis te maken met de structuur van het kwaliteitslabel. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Op donderdag 15 november zal ION een introductie van de cursus In-house Control Medewerker verzorgen. Deze introductie is zowel theoretisch alsook praktisch van aard.