Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Inschrijving ION Borghardt Award geopend

Op 11 april is tijdens de ION Dag voor de Ondernemer, de inschrijving voor de innovatieprijs van de oppervlakte behandelende branche, de ION Borghardt Award 2018, geopend. Alle bedrijven en studenten die innovaties in het domein oppervlakte technologie voor het voetlicht willen brengen, kunnen zich inschrijven. Zie voor de informatie en inschrijfformulier de website.

Op 11 april werd het te winnen kunstwerk van Patrick Visser door de kunstenaar zelf onthuld (zie foto). Het kunstwerk laat een roofvogel (uil) zien die geen oppervlaktebehandeling heeft gehad. De naam van de uil is Corrosie. De in de voet verwerkte materialen zijn diverse substraten die wel een oppervlaktebehandeling hebben ondergaan. Zonder een goede oppervlaktebehandeling zouden ze een prooi worden van Corrosie. Voor de beste studenteninzending is een geldprijs van €500 beschikbaar.

De voorzitter van de Stichting Borghardt Fonds, dr.ir. Hans van de Weijde heeft ook de jury voorgesteld. De juryleden ION Borghardt Award 2018 zijn:

Juryleden ION Borghardt Award 2018

Juryvoorzitter: prof.dr.ir. Arjan Mol
Hoogleraar Corrosietechnologie en Elektrochemie aan de Faculteit Mechanical, Maritime and Materials Engineering (3mE) van de afdeling Materials Science and Engineering (MSE) van de TU Delft.

Jurylid: ing. Carolien Nieuwland
Projectleider bij Rijkswaterstaat Steunpunt Conserveringskennis.

Jurylid: dr. Ann Brash
Hoofd Technologie bij Tata Steel Colors.

De inschrijving sluit op vrijdag 7 september. De genomineerden worden op 19 oktober bekendgemaakt. De bekendmaking van de winnaar(s) en de prijsuitreiking is op dinsdag 13 november 2018 tijdens de openingsceremonie van de WOT2018 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Meer info en deelname