Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Master Your Process!

Mavom Chemie produceert chemische oplossingen voor industriële toepassingen van OEM’s, coatingbedrijven en industriële dienstverleners. Daarbij wordt een sterke focus gelegd op het leveren van toegevoegde waarde aan klanten door ontwikkelingen van nieuwe producten en diensten op gebied van chemische oppervlaktebehandeling. Zij treden steeds vaker op als Total Solution Provider, waarbij klanten volledig ontzorgd worden bij het opzetten en controleren van een goedlopend en veilig chemisch proces.

Tijdens een presentatie van Douwe van der Zee op woensdag 14 november a.s., zal aandacht geschonken worden aan specifieke oplossingen zoals online monitoring, “lab on a chip” en andere methoden om het proces goed en adequaat te kunnen monitoren en bij te sturen. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma