Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Masterclass ‘Focus op Kleur’

Kleur is één van de belangrijkste eigenschappen van een oppervlak. Kleur kiezen en managen is dan ook een vak apart. Daar heb je vaardigheden en kennis nodig van zowel de kwantitatieve als kwalitatieve eigenschappen van kleur.

In een interactieve masterclass op 13, 14 en 15 november a.s. door Mark Kotterink van de Nederlandse Kleurenschool, wordt er ingegaan op fundamentele eigenschappen van kleur voor een product. Welke kennis en vaardigheden nodig zijn er om kleur te kunnen kiezen en managen? Deze masterclass bestaat uit een theoretisch gedeelte en praktijkgedeelte met interessante kleuroefeningen. 

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze masterclass op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma