Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Voedselveiligheid en oppervlaktetechnologie: Hygiënisch ontwerpen in relatie tot voedselveiligheid en kwaliteit

De producten van FrieslandCampina die uit melk gehaald worden zijn zeer divers, variërend van zuivelproducten tot babyvoeding en (inhalatie)medicijnen. Veilig gebruik van deze producten door onze consumenten is vanzelfsprekend. Zodra de melk van het land komt, ondergaat deze veel processtappen zoals transport, ontromen, indampen, drogen en verpakken. Het product komt in de productie in aanraking allerlei materialen. Oppervlaktebehandeling, ontwerp en reiniging zorgen ervoor dat melk op een veilige manier het proces doorloopt. De European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) is in het leven geroepen om beleid op het ontwerp te ontwikkelen, richtlijnen vast te stellen en deze vast te leggen in standaarden.

Fokke Snoeke geeft op donderdag 15 november a.s. een presentatie met enkele best practice voorbeelden over het ontwerpen in de procesindustrie en de bijdrage van oppervlaktebehandeling. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma