Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Adding value by adding layers: 3D-printing value chain opportunities

3D-printing ontwikkelt zich nog razendsnel. Nieuwe technologieën komen bijna wekelijks op de markt, terwijl snelheden toenemen en prijzen drastisch verminderen. Maar niet alle aspecten van de technologie zijn al helemaal bekend of onder controle. Oppervlaktetechnologie is een facet waar de 3D-print sector nog veel te leren heeft, en dat biedt uiteraard ook mogelijkheden voor bedrijven en onderzoeksinstellingen actief in oppervlaktetechnologie. 

Tijdens een lezing van Kris Binon (Flam3D) op woensdag 14 november, wordt een overzicht van het ecosysteem gegeven en neemt men een kijkje in de mogelijkheden van 3D-printing. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma