Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Corrosie onder isolatie. sluipmoordenaar in de procesindustrie

Incidenten ten gevolge van corrosie onder isolatie (COI) raken de gehele procesindustrie. Een zeer goede en duurzame coating op stalen apparatuur kan corrosie onder isolatie tot het minimum beperken. Echter is het een grote uitdaging om dit voor elkaar te krijgen binnen de begrenzingen van het klimaat, de technologie en kosten. Een onbaatzuchtige samenwerking in de Nederlandse coatingindustrie zou een wereldwijde doorbraak kunnen betekenen in de bestrijding van de sluipmoordenaar die corrosie onder isolatie voor de procesindustrie is.  

In een presentatie van ir. Rob de Heus (Sitech Services) zullen enkele best practices uit de industrie worden besproken. Er zal aandacht besteed worden aan de aanleiding, deelnemers, doel en status van dit project. Tevens wordt er een vooruitblik gegeven op innovaties die ontwikkeld worden om COI te kunnen monitoren of om de ontwikkeling tegen te gaan. Daarbij kan o.a. gedacht worden aan andere coatingtechnieken dan de nu gebruikelijke of aan combinaties van coating en isolatie. Tenslotte worden andere te gebruiken innovaties besproken. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma