Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Voorregistratie SURFACE Campus 2018 geopend!

De voorregistratie van SURFACE Campus 2018, hét vakevent voor oppervlaktetechnologie, is geopend. Bij voorregistratie ontvangt u gratis entree tot het grootste vakevent in de Benelux met meer dan 175 deelnemers.

Van 13 t/m 15 novermber a.s. toont SURFACE Campus 2018 u innovatieve technieken en mogelijkheden voor oppervlaktebehandelingen van o.a. aluminium, staal, rvs, beton, kunststof, hout, glas, composieten, hybride en 3D-geprinte materialen. Van intelligente tot slijtvaste laag, en van trendy afwerking tot mechanische bewerking.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden in reiniging, verf, hout en 3D-printen op één van onze themapleinen. Verdiep u in één van de 75 kennissessies tijdens het ION Congres Campus en laat uw eigen samples testen in het SURFACE lab.

SURFACE Campus 2018 is onderdeel van de Week van de Oppervlaktetechnologie.

Registreer nu voor gratis toegang