Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Titaniumdioxide. Een overzicht van de EU-wetgeving en industrie

Oppervlaktebehandeling en titaniumdioxide gaan al decennia hand in hand. Welke aspecten omtrent veiligheid en duurzaamheid zijn van belang in deze industrie? In een lezing op 13 november a.s. door Annemie Verhaege wordt een overzicht gegeven van de Europese TiO2 industrie, waarin voor producenten, het productieproces en verschillende toepassingsvelden deze stof gezien wordt als een belangrijk materiaal. 

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing, 13 november a.s. op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

 

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma

Titanium dioxide. European industry overview & EU regulatory status

Surface technologies and titanium dioxide, for many decades, go hand in hand in the protection and esthetic enhancemanent of our assets. Which safety and sustainability aspects of titanium dioxide arefor discussion? Annemie Verhaege gives a lecture on the 13th of November in which she gives an overview of the European TiO2 industry: producers, production process and different application fields where titanium dioxide is used and often conosdered a key raw material.

Interested in attending this presentation at the ION Congres Campus? You can sign up via your pre-registration for SURFACE Campus 2018.

Register now for free entrance Congress Program (Dutch)