Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Blootstelling aan gevaarlijke (CMR)stoffen en ROAD TO ZERO

Hoe werken de oppervlaktebehandelende bedrijven aan het verminderen van de blootstelling aan CMR-stoffen (Chroom(VI))? Eerste terugkoppeling van de inspecties in deze sector. Vanaf juli zijn er inspecties uitgevoerd. Ing. Diana Martens, projectleider gevaarlijke stoffen bij Inspectie SZW, zal in deze presentatie de eerste resultaten laten zien. Verder zal de Inspectie ook toelichten wat zij in 2019 zullen gaan doen (gericht op CMR-stoffen). 

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing, 13 november a.s. op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma