Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Groot conserveringsonderhoud Oosterscheldekering

Op de Oosterscheldekering, de grootste kering van de Deltawerken, wordt momenteel conserveringsonderhoud uitgevoerd. Zonder conservering is transport immers niet mogelijk. Hierbij vindt op weer, wind en zee-level onderhoud en vervangingen plaats.

Ing. Carolien Nieuwland van Rijkswaterstaat geeft op donderdag 15 november a.s. een update over deze onderhoud, waarbij wordt uitgelegd waar de applicateur rekening mee heeft gehouden en welke keuze hij heeft gemaakt.

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing, 13 november a.s. op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma