Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

FreshStrips – slimme stickers tegen voedselverspilling

Wat hebben voedingsmiddelen en oppervlaktetechnologie met elkaar gemeen? Het tegengaan van verspilling en garantie van versheid en veiligheid van gekoelde producten heeft zowel economische als ecologische gevolgen. Nieuwe ontwikkelingen maken de productie van intelligente versheidslabels met kleurveranderende sensoren mogelijk, om onnodige verspilling te vermijden.

Dr. Koen Nickmans (FreshStrips) geeft op donderdag 15 november a.s. een lezing hierover en zal ingaan op de technische aspecten rondom deze technologie. Van de achterliggende principes van de cholesterische vloeibaar kristallijnen polymere netwerken tot het coaten ervan voor het maken van functionele prototypes.

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma