Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Masterclass Energietransitie: de noodzaak en kansen voor ondernemers binnen de oppervlaktetechnologie.

In het kader van energietransitie, wordt er meer van oppervlaktebehandelaars verwacht. Naast het verlagen van de eigen energievraag, wordt er ook focus gelegd op het reduceren van de uitstoot van CO2. In een masterclass van Kevin Peters van EKB Nederland B.V. op 13 november a.s, wordt er gekeken naar de kansen en risico’s van de verschillende energiebeurzen en inkoopstrategieën. Wat kunnen ondernemers anders doen om op een kostenvriendelijk en efficiënte manier invulling te geven aan de energietransitie binnen hun eigen organisatie? 

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van masterclass. op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres programma