Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Dr. Veronique Steukers ontvangt CETS Henk de Man Memorial Award 2018

Dr. Veronique Steukers mag op 13 november a.s. de CETS Henk de Man Memorial Award 2018 in ontvangst nemen. Zij ontvangt deze prijs voor haar inzet voor de ontwikkeling van een procedure voor opties in risicobeheer, die ontwikkeld is als een alternatief voor autorisatie binnen de REACH-wetgeving. Daarnaast speelde Veronique Steukers een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het kosteneffectiviteitsinstrument voor beroepsmatige blootstelling om het mkb te helpen.  

De CETS Henk de Memorial Award wordt om de twee jaar uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich buitengewoon heeft ingezet voor het belang van de oppervlaktebehandelende industrie in Europa. Ook dit jaar zal deze prijs worden uitgereikt tijdens de opening van de Week van Oppervlakte Technologie in ‘s-Hertogenbosch.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres programma