Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Dunne film zonnecellen verwerkt in gevelelementen

Er bestaat bijna geen enkel product waar geen coating in voorkomt. Dit geldt zeker ook voor de ontwikkeling van zonnecellen en zonnecelproducten. Aan de basis van zonneceltechnologie staat dan ook een sterke basis van coatingtechnologie.

Momenteel worden zonnecellen veelal als add-on op daken toegepast. Er is echter onvoldoende dakoppervlak om voldoende elektriciteit te genereren door PV. In de toekomst zullen zonnecellen verwerkt in gevelelementen daarom steeds belangrijker worden.

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van zonnemodules in glas, beton, composiet en metaalelementen? In een lezing van Marc Koetse op woensdag 14 nov a.s. zal ingegaan worden op de zonnecelstructuren, welke materialen hierbij een rol spelen en de rol van coating technologie. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres programma