Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Ervaar de mogelijkheden van 3D-printing op themaplein

3D-printen is al bijna niet meer weg te denken in de branche. Maar wat is er allemaal al mogelijk? Op het 3D-printingplein zijn diverse printtechnieken te zien, met onder andere kunststof, beton en metaal. Hiervoor worden ook oplossingen aangedragen hoe deze 3D-geprinte producten te behandelen.

Laat u inspireren op het 3D-printingplein over de diverse mogelijkheden. Zo is er op dit themaplein ook aandacht voor 2,5D-printing, de potentiële nieuwe gamechanger van de branche.

M.m.v. OpilionesRösler

Ook tijdens het ION Congres Campus wordt er aandacht besteed aan de mogelijkheden van 3D-printing. Met o.a. een presentatie van Harmen IJdema van Vereniging Ion/ IJdema Groep over de ontwikkelingen in pre-anodiseren. Meer informatie vindt u in ons congresprogramma.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma