Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Laat uw sample testen op het SURFACE Lab!

Het ontwikkelen van betrouwbare coatings kan diverse vragen oproepen over kwaliteit. Op SURFACE Campus is er de mogelijkheid om uw sample te laten testen op het SURFACE Lab. 

Ontdek specifieke eigenschappen van materialen en ervaar de kwaliteitsverschillen. Test uw eigen samples op bijvoorbeeld laagdikte, krasvastheid, ruwheid, weersbestendigheid, hechting, elasticiteit en porositeit. Experts geven uitleg over voorspellende tests en de betrouwbaarheid van tests. Kortom: alles wat u altijd al wilde weten over kwaliteit ontdekt u in het SURFACE Lab. 

M.m.v. Helmut Fischer GmbH – Keyence – TQC Sheen – TQM Systems

Ook zal er tijdens het ION Congres Campus diverse praktijkonderdelen plaatsvinden op het SURFACE Lab. O.a. het praktijkgedeelte van de masterclass ‘Training In-house Control Medewerker’ van Jacques Schreuder zal hier plaatsvinden.