Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Oppervlaktetechnologie: combineren van technische en maatschappelijke doelen

Een “nieuw” houtsoort is ontwikkeld door Accoya, die zich inmiddels bewezen heeft in de praktijk. De hoge vormstabiliteit, ongevoeligheid voor UV en bestendigheid tegen aantasting van schimmels, geven nieuwe mogelijkheden in houtgebruik. Door de ontwikkelingen in oppervlaktebehandeling kan antwoord gegeven worden op maatschappelijke thema’s. Daarnaast kunnen procestijden verkort worden.

Doordat dit hout zeer homogeen stabiel en rotbestendig is wordt de afwerking in veel gevallen gedaan uit esthetisch oogpunt en minder vanuit een technisch oogpunt. Vaak wordt er nog gekozen voor een traditionele afwerking van hout. De eigenschappen voor bewerking van hout blijkt prima te passen in de circulaire economie en leent zich prima voor nieuwe ontwikkelingen in oppervlaktetechnologie.

In een presentatie van Bert Kattenbroek zal op 14 nov a.s. een inkijk gegeven worden in de afwerkmogelijkheden van Accoya. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma