Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Facade Service Application (FaSa): producten en diensten geautomatiseerd meten en monitoren

Vastgoed speelt een cruciale rol in de grote maatschappelijke thema’s van nu, zoals duurzaamheid, betaalbaarheid en veiligheid. Er is een innovatief platform gecreëerd voor de vastgoedmarkt, de ‘Facade Service Applicatie’ (FaSa), met innovatieve digitale middelen als sensoren, drones en kunstmatige intelligentie. Er wordt ook onderzocht of er een sensor voor esthetische prestatie kan worden ontwikkeld. 

Op donderdag 15 november a.s. wordt hierover een lezing gegeven door ing. Stingo Huurdeman (VMRG) en ir. Dirk Huibers (Octo). Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang congres programma