Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Inspiratie over mogelijkheden van houtbewerking op Accoya® Houtplein

Hout is als materiaal niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bij de bewerkingen die mogelijk en benodigd zijn staan we veelal niet stil. Op het Accoya® Houtplein wordt getoond hoe we van een alledaags product er één met een multifunctionele toepassing kunnen maken.

Accoya® is hout, maar niet zoals u hout kent. Met behulp van het acetylatieproces, een geavanceerde gepatenteerde technologie, gaat duurzaam Accoya hout gegarandeerd mee voor 50 jaar boven de grond en 25 jaar in grond of zoetwater. De verbeterde dimensiestabiliteit verdubbelt de levensduur van coatings. De prestaties van geacetyleerd hout zijn uitzonderlijk betrouwbaar. Accoya gemodificeerd hout is een toonaangevend materiaal dat voldoet aan elke applicatie uitdaging – gevelbekleding, houten dekdelen, ramen, deuren, oeverbeschoeiing en meer.

Ook op het ION Congres Campus wordt er aandacht besteed aan hout. Zo zal Bert Kattenbroek van Accoya een presentatie geven over o.a. de afwerkmogelijkheden van hout.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres programma