Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Ervaar de mogelijkheden van reiniging op het Reinigingsplein

De komst van nanotechnologie en nieuwe functionele coatings met ultradunne laagdikte kunnen het hechtingsproces tijdens de oppervlaktebehandeling bemoeilijken. Dat maakt goede reiniging belangrijker dan ooit. Op het Reinigingsplein ziet u demonstraties en wordt u bijgepraat over de voordelen en toepassingen van reinigen. Van sproeireiniging tot dompelspoelen; beleef het op het Reinigingsplein.

M.m.v. Chemetall De Ploeg Techniek – Elma Ultrasonic – Mavom 

Tevens zal er tijdens het ION Congres Campus aandacht worden besteed aan het onderwerp reiniging. Zo zal Ton van de Klashorst van Bionic technology een presentatie geven over oppervlaktereiniging door middel van enzymen.

Meer info