Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Live spuitdemonstraties op themaplein Verf

Het Verfplein is een nieuw initiatief waar u de nieuwste mogelijkheden, oplossingen en toepassingen van coatings kunt zien en ervaren. Sherwin-Williams toont hun BIO-Based productgamma. In deze productlijn worden fossiele koolstoffen vervangen door herwonnen natuurlijke alternatieven. Als bezoeker krijgt u de kans om dit zelf te ervaren tijdens een spuitdemonstratie.

In samenwerking met Green-Training zijn hier ook technieken zoals stralen, spuiten en poedercoaten virtueel uit te proberen met Simspray. Deze realistische virtuele verfspuitsimulatie is ontworpen als aanvulling op de traditionele onderwijsmethoden.

M.m.v. FinnproGreen-training – PPG Coatings EuropeRTS-Preidel – Sherwin Williams  WSB Finishing Equipment

Ook zal er tijdens het ION Congres Campus aandacht worden besteed aan het thema ‘Verf’. Zo zal Anita Snoeren (DGA Powder Supply) aandacht besteden aan innovatie in staalconservering vanuit de lakleverancier.

Meer info