Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Bescherming van constructies tegen brand

Brandveiligheid en oppervlaktetechnologie gaan hand in hand. Waarom is bouwkundige brandveiligheid en daarmee het brandwerend beschermen van constructies cruciaal voor de veiligheid? Hiervoor is een checklist ontwikkeld door o.a. Brandveilig Bouwen Nederland en Vereniging ION, waarmee geanticipeerd wordt op het nieuwe stelsel van private kwaliteitsborging en toepassingsmogelijkheden van brandwerend gecoate staal worden gecreëerd. Aan de hand van deze checklist wordt houvast geboden voor alle partijen in de keten, waardoor faalkosten verminderd worden en het vertrouwen in het product toeneemt. 

Op woensdag 14 november a.s. zullen Leo Oosterveen en Jan Peter de Boer van Brandveilig Bouwen Nederland een presentatie geven over bouwkundige brandveiligheid en hoe onder meer brandwerende coatings hier een belangrijke rol in spelen. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma