Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

EC1935/2004, voldoet u al aan de wet?

Het naleven van EC 1395/2004 wordt steeds een belangrijker thema in de foodsector. Deze Europese wetgeving vraagt om voedselveiligheid omtrent kunststoffen die in direct contact komen met voedsel. Deze regelgeving kan ingewikkeld zijn en vragen oproepen.

Philip Grootjans (Eriks) geeft op donderdag 15 november a.s. een presentatie waarmee de meest gestelde vragen worden behandeld en verduidelijkt. Om welke materialen gaat het bijvoorbeeld binnen deze regelgeving? Ook vragen rondom de Declaration of Conformity, Good Manufacturing Practice en traceerbaarheid komen aan bod.

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma