Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Hoogrotatiesystemen met geringe productieonderbrekingen

Nieuwe ontwikkelingen in hoogrotatiesystemen van Reiter GmbH, biedt de mogelijkheid om onderhoudswerkzaamheden met geringe productieonderbrekingen uit te voeren. Hiermee kan het complete sproeisysteem worden gewisseld door één medewerker. Tevens is het probleemloos omstellen van hoogrotatie naar luchtverstuivend spuitpistool door de unieke snelwisselaar mogelijk. Dit nieuwe systeem zorgt voor een homogene spuitpatroon met of zonder statische elektriciteit. Het spuitsysteem is zeer geschikt voor het verven van bumpers in de automotive industrie en andere kunststof onderdelen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Reiter GmbH:

www.reiter-oft.de