Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Biobased coatings voor composieten; een praktijkcase.

Nieuwe ontwikkelingen in oppervlaktetechnologie maakt de productie van hoogwaardige biobased composietproducten mogelijk voor onder andere gebouwen en openbare ruimte, mobiliteit en design. Deze materialen hebben een biologische en natuurlijke hernieuwbare oorsprong. De afwerking van deze producten door coatings is van groot belang voor zowel de esthetische uitstralingen als de functionele producteisen, waaronder levensduur en bijbehorende garanties. Echter zijn de ontwikkelingen in het aanbod van biobased coatings nog zeer beperkt.

Mark Lepelaar van NPSP, geeft op woensdag 14 november a.s. een lezing en vertelt o.a. over de biobased brug in Eindhoven, een gerealiseerd project in samenwerking met TU Eindhoven, Avans Hogeschool en TU Delft. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma