Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Wat te doen tegen slijtage door corrosie en andere vormen van slijtage

Onderdelen van machines of installaties staan bloot aan slijtage door erosie, corrosie, fretting en vele andere slijtage vormen of een combinatie hiervan. Om onderdelen te bescherming voor deze slijtage zijn vele coatingen ontwikkeld. Installaties functioneren hierdoor beter en langer.

Door middel van lasercladden en thermische spuit processen kunnen onderdelen verbeterd worden door plaatselijk een coating aan te brengen. Hiermee kan met de juiste oppervlaktecoating de standtijd van het onderdeel significant verlengd worden en fors bespaard worden op vervangings- en stilstandskosten. 

Op woensdag 14 november a.s. zal Roelof Vedder (Revamo) de diversiteit van deze technieken en hun toepassingen bespreken. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze lezing op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma