H├ęt vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Masterclass ‘In-house Control Medewerker’

Elke stap van het proces in de oppervlaktebehandelde industrie heeft invloed op de uiteindelijke kwaliteit van de deklaag. Goed opgeleide medewerkers zijn van essentieel belang om de gevraagde kwaliteit te leveren. Naast een goede afstemming tussen opdrachtgever en applicateur is de controle op een juiste uitvoering en het vastleggen van de resultaten de kwaliteitsmetingen van groot belang om aan te kunnen tonen dat aan de eisen is voldaan.

De kwaliteit, duurzaamheid en levensduur van objecten is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de conservering. Vanuit de verplichtingen die voortkomen uit het kwaliteitslabels Qualanod, Qualicoat en Qualisteelcoat, moet elke medewerker die testen uitvoert, geschoold zijn voor deze taak. Een applicateur zal bij een audit van zijn productieproces een register moeten kunnen overleggen waaruit blijkt wie de test heeft gedaan en of degene daarvoor gekwalificeerd was. Goed opgeleide medewerkers met kennis van zaken die beschikken over de juiste vaardigheden is een must om de kwaliteitsmetingen op de juiste wijze uit te voeren.

In een masterclass op donderdag 15 november a.s. zal Jacques Schreuder van Vereniging ION een presentatie omtrent kwaliteitsbewaking geven. Deze interactieve masterclass bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze masterclass op het ION Congres Campus? U kunt dit aangeven bij uw voorregistratie voor SURFACE Campus 2018.

Registreer u nu voor gratis toegang Congres Programma