Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Expositie Trots op het Werk maakt oppervlaktetechnologie zichtbaar!

Een belangrijke missie van SURFACE Campus is om oppervlaktetechnologie een gezicht te geven. We maken het zichtbaar, tastbaar en laten zien waar de branche voor staat. Tijdens de expositie Trots op het Werk stellen vakgenoten bijzondere en alledaagse eindproducten tentoon die dankzij oppervlaktetechniek extra prestaties leveren. Een mooie gelegenheid om u te laten inspireren door noviteiten uit de praktijk.

M.m.v. Vereniging IONGalvano HengeloHaTwee University Racing EindhovenPatrick Visser

Vereniging ION zal op de expositie Trots op het Werk enkele prachtige foto’s tentoonstellen omtrent oppervlaktetechnologie.

Galvano Hengelo toont tijdens deze expositie een hydraulisch manifold met nieuwe innovaties op gebied van het galvanisch verzink-nikkelen. Dit is een metalen blok voorzien van een complexe gatenstructuur waarmee complexe hydraulische schakelingen worden gerealiseerd.

HaTwee zal tijdens de expositie Trots op het Werk een nieuw ontwikkelde poedercoating op een tractorvelg tonen, die een primer en toplaag combineert in één poederlak. Deze poederlak levert uitstekende resultaten in o.a. corrosieweerstand, UV-weerstand en kantendekking. Deze coating heeft zowel een economisch en een ecologisch voordeel.

University Racing Eindhoven (URE) is het grootste studentenproject van de Technische Universiteit Eindhoven. Het URE-team bestaat uit 70 getalenteerde multidiscipilinaire studenten die een elektrische racewagen ontwerpen, bouwen, testen en racen in slechts één jaar. Dit team zal met deze wagen deelnemen aan de internationale Formula Student competitie, de grootste en meeste prestigieuze bouwkundige competitie. Tijdens de expositie Trots op het Werk zal University Racing Eindhoven naast een geanodiseerde velg, hun meest recente wagen tonen.

Patrick Visser mag als ontwerper van de ION Borghardt Award niet ontbreken op de expositie Trots op het Werk. Met zijn JUNK-art maakt hij objecten met materialen die andere mensen al rommel zien. Zijn enorme beelden bestaan voornamelijk uit talloze ijzeren onderdelen en producten die eigenlijk bedoeld waren om omgesmolten te worden voor het maken van nieuwe producten. Tijdens de expositie zullen enkele van zijn werken worden tentoongesteld.