Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Selecteer een categorie

 • 16 Nov

  De WOT2018 in teken van beleving goed ontvangen

  Oppervlaktetechnologie heeft een vernieuwend podium gekregen waarbij de interactie met de maakindustrie van grote waarde is.

  Lees verder
 • 13 Nov

  Mavom Chemie winnaar ION Borghardt Award 2018

  Tijdens de opening van SURFACE Campus 2018 is de ION Borghardt Award 2018 uitgereikt. Dit keer is MAVOM Chemie de gelukkige om de award in ontvangst te nemen met haar inzending MAVOMmate platform, een volledig nieuwe manier toegang tot kwaliteitsbewaking

  Lees verder
 • 09 Nov

  Oppervlaktehandeling van producten tot 9 m bij Chromin Maastricht

  Ontwikkelingen bij Chromin BV leidt tot uitbreiding van capaciteit door drie nieuwe, aaneen te schakelen kamerovens. Hiermee is het mogelijk om producten tot een lengte van 9 meter te behandelen.

  Lees verder
 • 09 Nov

  Upgrade van het ijzerfosfateringsproces bij AD Chemicals

  Voor veel bedrijven is het thema chroom(VI)vrij werken nog steeds een veel besproken item. Het PreCoat syteem staat voor kwalitatieve conversiecoating en een gehele afgestemde chemische procesvoering.

  Lees verder
 • 08 Nov

  Test uw kennis van kwaliteitscontrole!

  Wij dagen u uit om uw kennis van kwaliteitscontrole te testen bij TQC Sheen op het SURFACE Lab. Hiermee maakt u tevens kans op een luxe sporthorloge!

  Lees verder
 • 08 Nov

  Expositie Trots op het Werk maakt oppervlaktetechnologie zichtbaar!

  Een belangrijke missie van SURFACE Campus is om oppervlaktetechnologie een gezicht te geven. Tijdens de expositie Trots op het Werk stellen vakgenoten bijzondere en alledaagse eindproducten tentoon die dankzij oppervlaktetechniek extra prestaties leveren

  Lees verder
 • 08 Nov

  Laserflex Conflux: 3D multi metal printing

  Een nieuwe manier om direct en precies printen van meerdere en functionele multimetalen gerealiseerd. In plaats van traditionele poederbedden wordt er gebruik gemaakt van een slurrie, met daarin de metaalpoeders.

  Lees verder
 • 07 Nov

  Masterclass In-house Control Medewerker

  Elke stap van het proces in de oppervlaktebehandelde industrie heeft invloed op de uiteindelijke kwaliteit van de deklaag. Goed opgeleide medewerkers zijn daarom van essentieel belang om de gevraagde kwaliteit te leveren.

  Lees verder
 • 06 Nov

  Coatingtechnologie voor vezelversterkte composietmaterialen

  Coatings en oppervlaktebehandelingen voor vezelversterkte composietproducten winnen aan belang wegens de groei van het aantal toepassingen. Van brandwerende coatings tot impactwerende coatings voor de luchtvaart, de mogelijkheden lijken oneindig.

  Lees verder