Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie

13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

ION Borghardt Award

Het is dé erkenning op het gebied van innovatie en duurzaamheid: de ION Borghardt Award. Eens per twee jaar reikt het ministerie van Economische Zaken de aanmoedigingsprijs uit aan een bedrijf dat aantoont hoe nodig, mogelijk en/of noodzakelijk duurzaamheid en innovatie zijn in de oppervlaktebehandelende industrie.

Een onafhankelijke jury, samengesteld door Stichting Borghardt, buigt zich over de inzendingen en nomineert de tien beste ideeën die op het vakevent tentoongesteld worden.

De Award is ontworpen en geproduceerd door Junk Art kunstenaar Patrick Visser.Op dinsdag 13 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

De uitreiking van de innovatieprijs vormt de aftrap van SURFACE Campus.

Meer info en deelname

Junk Art

"Ik maak objecten met materialen die andere mensen als rommel zien. Rommel die een ander weggooit en ik vind bij de sloperij. Nu begrijp ik van anderen dat ik met mijn staalobjecten behoor tot een kunststroming: JUNK ART. Dat vind ik gaaf, want hun filosofie is ook mijn filosofie. Schroot of rommel lijkt waardeloos, maar als je schroot bestempelt tot waardeloos dan ontken je haar kracht door creativiteit. Mijn passie is om dood, koud weggegooid metaal tot leven te brengen en energie te geven in objecten van dieren."

Patrick Visser, Junk Art kunstenaar

Gratis entree